Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

سخنگوی وزارت خارجه چین روز دوشنبه اقدام مأموران آمریکایی در ورود به کنسولگری چین در شهر «هیوستون» را محکوم کرد.

اخبار بین الملل- «وانگ ون‌بین»، سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین گفت: «کنسولگری چین در هیوستن، مقر دیپلماتیک و کنسولی چین و جزو املاک دولت این کشور است.»

وی اضافه کرد: «طبق کنوانسیون وین درباره روابط کنسولی و کنوانسیون روابط کنسولی چین- آمریکا طرف آمریکایی نباید به هیچ طریقی به زور وارد چنین مقرهایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین این اقدام را محکوم کرده و مخالفت قاطعانه خودش را با ورود نیروهای آمریکایی با زور به این ساختمان اعلام می‌کند.»

رسانه‌ها چند روز پیش گزارش دادند کنسولگری چین در شهر هیوستون آمریکا اندکی پس از تعطیل شدن، مورد تعرض مقامات آمریکایی قرار گرفت.

جمعه بعدازظهر به وقت محلی، چند ساعت بعد از آن که این کنسولگری رسماً تعطیل شد مأموران آمریکایی با توسل به زور درب پشتی ساختمان کنسولگری را باز کردند.

آمریکا در ادامه سیاست خود برای فشار علیه چین چند روز پیش از پکن خواست کنسولگری خود در شهر هیوستون ایالت تگزاس را ظرف ۷۲ ساعت آینده تعطیل کند.

«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا همان روز دستور این کشور برای تعطیلی کنسولگری چین در ایالت تگزاس را تأیید کرد و درباره دلیل آن مدعی شد: «دستور تعطیلی کنسولگری چین در هیوستون را به‌خاطر محافظت از مالکیت معنوی و اطلاعات شخصی آمریکایی‌ها صادر کردیم».

وزارت خارجه چین در واکنش اعلام کرد اتهام‌زنی‌های آمریکا روابط دوجانبه را تضعیف می‌کند و افزود به زودی اقدام متقابل مناسب را اعلام می‌کند. در واکنش، چین هم روز جمعه به آمریکا دستور داد ظرف ۷۲ ساعت کنسولگری‌اش در شهر چنگدو را تعطیل کند.

ایالات متحده چهار ساختمان دیپلماتیک در چین دارد که شامل یک سفارتخانه در پکن و سه کنسولگری در چنگدو، شانگهای و شنیانگ است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کنسولگری چین آمریکا آمریکا هیوستون وزارت خارجه چین کنسولگری چین روابط کنسولی کنسولگری چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۱۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا

شرکت چینی سازنده شبکه اجتماعی تیک تاک به منظور جلوگیری از اجرای لایحه‌ای که ماه گذشته توسط کنگره آمریکا تصویب شد، از دولت این کشور شکایت کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت چینی سازنده شبکه اجتماعی تیک تاک به منظور جلوگیری از اجرای لایحه‌ای که ماه گذشته توسط کنگره آمریکا تصویب شد، از دولت این کشور شکایت کرد.

در صورت اجرای این لایحه مالک تیک تاک یعنی شرکت بایت‌دنس ByteDance  مجبور به فروش برنامه خود خواهد شد و اگر این اقدام را انجام ندهد با ممنوعیت کامل مواجه خواهد شد.

در ماه آوریل، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، با امضای خود لایحه‌ای را تبدیل به قانون کرد که به شرکت بایت دنس 270  روز فرصت می‌دهد از تجارت خود در ایالات متحده صرف نظر کند.

رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاککنگره آمریکا درباره ممنوعیت تیک تاک رای گیری می‌کند

اگر تیک تاک این قانون را رعایت نکند، از فروشگاه‌های اپلیکیشنی که به مشتریان آمریکایی خدمات ارائه می‌کنند، حذف می‌شود.

در این شکایت که روز سه‌شنبه در دادگاه استیناف ناحیه‌ای در حوزه قضایی کلمبیای آمریکا تنظیم شد، تیک تاک تأکید کرد که این لایحه حمایت‌های قانون اساسی این کشور از آزادی بیان را نقض می‌کند.

در این دادخواست، تیک تاک "قانون حفاظت از آمریکایی ها در برابر برنامه های کاربردی کنترل شده توسط دشمنان خارجی" را به عنوان "نقض بی سابقه" حقوق متمم اول توصیف می کند.

در این دادخواست تیک تاک نوشت: برای اولین بار در تاریخ، کنگره قانونی را وضع کرده است که یک پلت فرم سخنرانی به نام را مشمول ممنوعیت دائمی و سراسری می‌کند و آمریکایی‌ها را از شرکت در یک اجتماع آنلاین منحصر به فرد با بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان محروم می‌کند.

بر اساس این گزارش، بایت دنس همچنین این گونه استدلال کرد که استناد به نگرانی‌های امنیت ملی دلیل کافی برای محدود کردن آزادی بیان نیست.

تعدادی از قانون‌گذاران آمریکایی سال‌هاست که اصرار دارند تیک تاک به دلیل مالکیت چینی‌ خود یک "تهدید امنیت ملی" محسوب می‌شود و سعی کرده‌اند آن را مجبور کنند که روابط خود را با شرکت مادر خود یعنی بایت دنس قطع کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود
  • لایحه قانونگذار آمریکایی برای اخراج دانشجویان معترض بین‌المللی
  • شناسایی بخش هایی از قوانین مزاحم کسب و کار
  • پایان فرصت دولت بایدن برای گزارش به کنگره درباره اسرائیل
  • بیانیه شدیداللحن قطر در واکنش به حمله اسرائیل به رفح
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • کشف جدید زبان‌شناسان: ۴ سفر حماسی از سرزمین‌های یخی که به پیدایش اولین آمریکایی ها منجر شد
  • نامه تهدیدآمیز 12 سناتور آمریکایی به دیوان بین المللی کیفری/ به مقامات اسرائیل گیر بدهید خدمت تان می رسیم!