Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهه صالحی: سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در ۲۴ ساعت گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی شش هزار و ۳۱۷ مورد جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شده است؛ به گفته لاری متاسفانه در این مدت ۹۷ نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند.

آمار امروز مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۰۵ هزار و ۳۳۹ نفر و تعداد جانباختگان را به ۵۶ هزار و ۴۵۷ نفر می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۷ شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری افزود گفت: همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

راهکار زالی برای آلودگی هوای تهران

هوای بسیار آلوده تهران و چند کلانشهر دیگر این روزها تبدیل به بحث بسیار مهمی شده است چرا که آلودگی هوا علاوه بر مشکلاتی که به خودی خود برای افراد ایجاد می‌کند، به گفته متخصصان ارتباط مستقیمی بین آلودگی هوا و بیماری کوید۱۹ در ابتلا و بستری وجود دارد، چرا که  همزمانی بیماری کرونا و بیماری تنفسی هم شانس ابتلا و هم شدت بیماری را افزایش می‌دهد و در مورد ذرات معلق ۲/۵ میکرون این موضوع کاملا اثبات شده است.

علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت امروز در این باره گفت: در شرایط فعلی تعطیلی چند روزه می‌تواند بسیار کمک کننده باشد و باید مراقبت شود که تعطیلی‌ها منجر به خروج از شهر نشود.

زالی ادامه داد: کسانی که زمینه بیماری تنفسی آلرژیک و آسم دارند با تشدید آلودگی هوا بیماریشان شعله ور می‌شود و تشدید در بیماری تنفسی باعث ابتلاء به بیماری کرونا نیز خواهد شد. در صورتی که ما پدیده‌ی لایه اینورژن در نزدیکی زمین مواجه شویم که هم اکنون نیز این حالت به وجود آمده و در بعضی از نقاط شهر نیز این وارونگی به فاصله ۲۰۰ متری رسیده است.

به گفته او زمانی که این فاصله به زمین کاهش پیدا کند ویروس کرونا بیشتر ماندگار می‌شود و وقتی این اتفاق رخ می‌دهد، امکان سرایت ویروس بیشتر می‌شود. همانطور که این روزها آمار نشان می‌دهد حتی افراد سالم نیز در معرض خطر قرار دارند.

از واکسن چه خبر؟

خرید و ساخت واکسن کرونا در مدت اخیر یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصلی مردم ایران بوده است. حتی در مواردی شنیده می‌شد که برخی برای خرید این واکسن به بازارهای سیاه مراجعه می‌کنند و با قیمتی گزاف دارویی را خریداری می‌کنند که ممکن است به قیمت جانشان تمام شود.

سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در خصوص تهیه واکسن کرونا گفت: برای تهیه واکسن از منابع معتبر تلاش می کنیم و به رغم بحث های که در جامعه است در وزارت بهداشت با نگاه کارشناسی خدمت تصمیم گیران رده بالای جمهوری اسلامی هستیم و بدون توجه به هر پدیده غیر کارشناسی کار را دنبال می کنیم. در دولت هم بنده موضوع را طرح کردم. بانک مرکزی هم برای تامین ارز اعلام آمادگی کرد. و به زودی واکسن را وارد می کنیم.

وی ادامه داد: پروتکل های تزریق واکسن کرونا نیز تدوین شده و معلوم است که به چه گروههای هدف و آسیب پذیر باید تزریق کنیم و از کجا باید شروع کنیم.در مورد واکسن داخلی هم آزمایش انسانی بسیار موفق بوده است و به رغم برخی جوسازی ها کار به خوبی جلو می رود.

وزیر بهداشت افزود: در مورد واکسن مشترک با کوبا نیز باید گفت کوبا کشور قدرتمندی در ساخت واکسن است و قبلا هم در تولید واکسن هپاتیت بی همکاری با این کشور را تجربه کردیم و اکنون نیز تولید واکسن کرونا را با همکاری انستیتو پاستور ایران و با دانشمدان کوبا دنبال می کنیم. فاز یک و دو تولید این واکسن بعد از مطالعات حیوانی پشت سر گذاشته شده و قرارداد تولید واکسن نیز با کوبا بسته شده است . فاز سه با وسواس انجام می شود و در بهار آینده می توانیم با اطمینان با تولید واکسن داخلی یا تولید واکسن مشترک در خدمت مردم باشیم.

سردار مهدی حاجیان، سخنگوی ناجا هم در روزی که گذشت از برخورد با سودجویان در زمینه واکسن کرونا خبر داد و  گفت: در بحث واکسن مردم باید بدانند که پلیس با جدیت و حساسیت موضوع سلامت مردم را دنبال کرده و در این فضا با هماهنگی نهادهای مربوطه نظیر وزارت بهداشت و ... با هرنوع سودجویی و اخلالگری برخورد خواهد کرد.

وی ادامه داد: به عنوان مثال در فضای مجازی تورهای جعلی را اعلام ‌کردند که در آن گفته شده بود می‌توان با سفر به ترکیه یا کشوری دیگر واکسن کرونا دریافت کرد.  همه این ها رصد شد و جعلی است و اتفاقا با عاملان آن هم برخورد شد و هم تعدادی هم دستگیر شده و  سایت‌شان هم بسته شد.

سخنگوی ناجا با تاکید بر اینکه پلیس بر این فضا رصد دارد، اظهارکرد: ما به شکل روزانه و دائمی این فضا و مطالب مربوط به آن را رصد کرده و با موارد تخلف و سودجویی برخورد خواهیم کرد.

وی درباره ادعای فروش واکسن قاچاق نیز گفت: در بحث قاچاق دارو هم طرح های زیادی انجام شده و پلیس مقابله با این موضوعات را با توجه به اینکه به سلامت مردم مرتبط است مورد توجه ویژه خود دارد.

حاجیان با بیان اینکه رصد و مانیتورینگ داروخانه ها با همراهی وزارت بهداشت در دستورکار ما قرار دارد، گفت: بحث واکسن نیز جزو برنامه‌های اصلی ماست و برای آن برنامه‌ریزی لازم را انجام داده‌ایم.

اما علاوه بر خرید واکسن از منابع معتبر و مورد تایید، در روزی که گذشت کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص واکسن ایرانی اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی انجام شده، ۷۲ درصد مردم واکسن ایرانی کرونا را تزریق خواهند کرد.

او در توییتر خود نوشت: نظرسنجی مرکز افکارسنجی ایرانیان درباره واکسن کرونا نشان داد که ۷۲ درصد مردم واکسن ایرانی کرونا را تزریق خواهند کرد. همچنین ۶۰ درصد مردم امید زیادی به تولید واکسن ایرانی دارند و ۴۰ درصد به واکسن‌های خارجی اعتمادی ندارند.۵۳ درصد هم گفته‌اند اگر وزارت بهداشت واکسنی خارجی را تایید کند آن را تزریق می کنند.

۲۳۵۲۳۲

کد خبر 1476076

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت بهداشت واکسن وزارت بهداشت واکسن ایرانی واکسن کرونا تولید واکسن آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۷۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته